DISCLAIMER

Privacybeleid Café de Linden
Versie 1.0 (laatste aanpassing: oktober 2015)

Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van deze site en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van andere sites en bronnen.
Door gebruik te maken van onze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Deze site is uitsluitend bestemd ter informatie voor de gebruiker.
Veranderingen van de inhoud zijn niet toegestaan,
tenzij wij uitdrukkelijk hiervoor toestemming hebben gegeven..

Communicatie
Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden.

Derden
De informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Veranderingen
Deze disclaimer is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden van deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze disclaimer. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze disclaimer te raadplegen.

Vragen en feedback
We controleren regelmatig of we aan deze disclaimer voldoen. Als u vragen heeft over deze disclaimer, kunt u contact met ons opnemen:

Café de Linden
Maaskantje 68
5271 XH st-Michielsgestel (Den Dungen)
Telefoon: 073-594 3027
Email: info@cafe-de-linden.nl